Kleding Management Systeem

Trend Workwear werkt met een praktisch Kleding Management Systeem (KMS), inclusief inkoop- en voorraadbeheer. Hiermee bieden wij inkopers gemak en nemen wij veel werk uit handen. Ons Kleding Management Systeem biedt je drie portals: één voor jouw als klant, een portal voor de werknemer en één voor ons om de bestellingen te verwerken. De werkwijze is zeer eenvoudig en overzichtelijk. Desgewenst kun je het bedrijfsportal verder indelen naar afdeling, locatie of vestiging.

Klantportal
Als inkoper ben je gebaat bij eenvoud en grip. Via dit portal heb je steeds een overzichtelijk beeld van wat het totale verbruik is. We kunnen dit specificeren per werknemer/drager. Desgewenst kun je orders accorderen en zelf bestellingen plaatsen en inzien. Daarnaast geven we hierin de statussen van de orders weer. Diverse functionaliteiten kunnen we op maat en in overleg aan het portal toevoegen.

Portal werknemer
Voor de werknemer is het belangrijk dat hij eenvoudig en snel een kledingorder kan plaatsen. De drager ziet enkel de geselecteerde producten, die hij kan bestellen. Tevens kan de drager de status van de order volgen en zijn NAW-gegevens aanpassen.