Kleding Management Systeem

Trend Workwear werkt met een praktisch Kleding Management Systeem (KMS), inclusief inkoop- en voorraadbeheer. Hiermee bieden wij inkopers gemak en nemen wij veel werk uit handen. Ons Kleding Management Systeem biedt je drie portals: één voor jouw als klant, een portal voor de werknemer en één voor ons om de bestellingen te verwerken. De werkwijze is zeer eenvoudig en overzichtelijk en daarnaast (bijna) volledig naar wens in te richten. Desgewenst kun je er bijvoorbeeld voor kiezen te gaan werken met een creditsysteem of het bedrijfsportal verder indelen naar afdeling, locatie of vestiging.

Klantportal
Als inkoper ben je gebaat bij eenvoud en grip. Via dit portal heb je steeds een overzichtelijk beeld van wat het totale verbruik is. We kunnen dit specificeren per werknemer/drager. Desgewenst kun je orders accorderen en zelf bestellingen plaatsen en inzien. Daarnaast geven we hierin de statussen van de orders weer.

Ben jij zelf de hoofdbesteller voor alle werknemers? Het Kleding Management Systeem onthoudt alle maatvoeringen per werknemer. Dit houdt in dat voor alle artikelen de maat altijd paraat staat en er dus geen lijstjes meer bijgehouden moeten worden.

Diverse functionaliteiten kunnen we op maat en in overleg aan het portal toevoegen, zoals bijvoorbeeld een creditsysteem waarbij de medewerker een bepaald aantal credits per periode toegewezen krijgt en hiervan zelf zijn aankopen kan doen. Zo houdt je het kledingbudget in de hand en overzichtelijk.

Portal werknemer
Voor de werknemer is het belangrijk dat hij eenvoudig en snel een kledingorder kan plaatsen. De drager ziet enkel de geselecteerde producten, die hij of zij kan bestellen. Tevens kan de drager de status van de order volgen en zijn NAW-gegevens aanpassen. Wordt er gewerkt met een creditsysteem? Dan kan de medewerker ten alle tijde zien hoeveel credits hij nog kan besteden.

Meer weten? Graag komen wij bij je langs of nodigen we je uit op ons kantoor om het Kleding Management Systeem (KMS) te introduceren middels een demo en de wensen te inventariseren. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.