Over Trend Workwear

Kwart eeuw ervaring in kleding
Hoewel de naam Trend Workwear relatief nieuw is, hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring met de verkoop van bedrijfskleding, werkkleding, werkschoenen en PBM’s. Dit deden we eerder onder de naam H. Pijnen bedrijfskleding.

Kleding voor elke sector
H. Pijnen bedrijfskleding B.V. startte in 1985. Henk Pijnen richtte zich aanvankelijk op de agrarische sector. Met een grote vrachtwagen maakte hij rondes door heel Zeeland. Later verruimde hij het aanbod en bediende hij steeds meer sectoren. Uiteindelijk kon het bedrijf elke sector voorzien van de juiste bedrijfs- en/of werkkleding.

Totaalpakket
In 2017 veranderde het bedrijf van eigenaar en van naam. Ellen Kox wil met Trend Workwear een totaalpakket aan kleding en PBM’s bieden en gelijktijdig het aankoop- en beheersproces voor klanten vereenvoudigen. Om die reden werkt Trend Workwear met een geavanceerd Kleding Management Systeem (KMS). Vanzelfsprekend volgt het bedrijf alle wet- en regelgeving op de voet. Zo kun je erop vertrouwen dat alle kleding voldoet aan de geldende veiligheidseisen. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Wij werken om die reden bij voorkeur met leveranciers waarvan we weten dat de kleding onder goede werkomstandigheden en op een duurzame manier is gemaakt. Benieuwd naar het totaalpakket dat wij jou kunnen aanbieden? Laat jouw gegevens achter via onderstaande button en wij nemen contact met jou op!