Bedrijfskleding voor alle branches

Trend Workwear biedt een ruime keuze in representatieve, functionele bedrijfskleding voor alle branches. Of je nu werkzaam bent in de horeca, de zorgsector of als servicemonteur de weg op gaat, wij kleden iedereen op een manier die de uitstraling van jouw bedrijf of organisatie versterkt.

Professionele uitstraling
Bedrijfskleding is in trek. Steeds meer bedrijven en organisaties zien het belang van comfortabele en representatieve kleding. Daarin werken medewerkers prettiger, bijvoorbeeld in de zorg en in de horeca. Bovendien maakt professionele bedrijfskleding een goede indruk op klanten, patiënten of gasten. Herkenbaarheid is hierbij een hele belangrijke pijler waar wij in kunnen voorzien door de kleding te bedrukken of te borduren met het bedrijfslogo.
Ontdek ons assortiment bedrijfskleding.

WERKKLEDING DIE TEGEN EEN STOOTJE KAN

Voor professionele werkkleding ben je bij Trend Workwear aan het juiste adres. Letterlijk, want wie bij ons de winkel binnenloopt, gaat gegarandeerd met een passende outfit de deur uit. Met onze werkkleding zijn we in uiteenlopende sectoren actief: logistiek, bouw, constructie en installatietechniek, industrie, maritiem en groenvoorziening. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. Ontdek ons assortiment werkkleding.

Werkkleding moet goed zitten
Het is belangrijk dat werkkleding goed en comfortabel zit en past bij het beroep dat je uitoefent. Wij adviseren je graag over het pakket werkkleding dat aansluit bij de eisen en wensen van jouw bedrijf.

Veiligheid is belangrijk
In sommige beroepen hebben werknemers te maken met gevaarlijke omstandigheden. We houden hier in onze kledingadviezen rekening mee. Als je medewerkers bijvoorbeeld vaak in het donker werken, is reflecterende kleding een vereiste, ook wel high visibility kleding of signalisatie kleding genoemd. Werken je medewerkers met bepaalde (elektrische) apparaten dan is veiligheidskleding belangrijk, zoals werkhandschoenen, beschermende brillen en helmen. Ook hebben we regenkleding en vlamvertragende kleding in huis.

Voor jouw gemak hebben we de meest voorkomende veiligheidsnormeringen op een rijtje gezet.