Kleding met uitgebreide service

Het ontzorgen van onze klanten op het gebied van kleding en PBM’s is een belangrijke drijfveer. Om die reden hebben wij een ruime winkel en kunnen wij veel artikelen direct uit voorraad leveren. Ook ons Kleding Management Systeem draagt hieraan bij. Graag vertellen we je meer over onze uitgebreide service.

We zetten graag een stap extra
Desgewenst zetten wij nog een stap extra. Zo kunnen wij de kleding voorzien van je bedrijfslogo, zowel in print als geborduurd. Wil je dat de kleding periodiek gewassen wordt? Ook dat verzorgen we graag. En we doen meer. We kunnen een specifieke voorraad voor jouw bedrijf aanhouden, we kunnen kleding bezorgen of je op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen in onze branche. In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag je wensen. Zo kunnen we je een aanbod doen dat hier naadloos op aansluit. Benieuwd naar dit aanbod? Laat via onderstaande button jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

Onze industriële wasservice
Graag ontzorgen wij jou nog verder door de vuile werkkleding op te halen, te wassen en weer schoon af te leveren. Nadat wij de was hebben opgehaald ligt het binnen een week weer schoon op de plank. Wij werken hiervoor samen met een partner die gespecialiseerd is in het industrieel reinigen van werkkleding. Moet de schone kleding gesorteerd en op naam verpakt worden? Dat is geen probleem. Onze industriële wasservice is beschikbaar voor iedereen, ook bij kleine volumes wasgoed. Neem contact met ons op voor meer informatie en onze prijzen.