Werkschoenen waarmee je zo wegloopt

Heb je werkschoenen nodig? Trend Workwear heeft een ruime keuze werkschoenen, werklaarzen en veiligheidsschoenen. De schoenen zijn stevig, praktisch en comfortabel. Onze werkschoenen zijn geselecteerd op diverse veiligheidsklassen, kleuren en beroepsgroepen. Veiligheidsschoenen met teenbescherming worden gebruikt wanneer er gevaar bestaat voor letsel door druk, schokken of scherpe voorwerpen. Werkschoenen zijn ideaal als er geen mechanisch risico op de werkplek bestaat. Kies bij ons de passende schoen voor jouw werk!
Wil je meer weten over de veiligheidsklassen? Klik hier.

Onze merken
Wij bieden verschillende soorten merken aan. Denk hierbij aan Grisport, Sixton Peak, Baak, Redbrick, Diadora en nog vele anderen. We helpen je graag de juiste schoen kiezen door middel van professioneel advies. Heb je bijvoorbeeld een extra brede leest nodig? Of een grote maat? Ook daar kunnen wij in voorzien. Evenals in schoenen met een BOA-sluiting, warme voering voor de winter of extra ademend voor de zomer. Voor ieder seizoen de ideale schoen!
Naast werk- en veiligheidsschoenen vind je bij ons ook klompen, regenlaarzen en diverse accessoires zoals gelzolen, veters en onderhoudsproducten.

Maak je werkoutfit compleet
Met onze werkschoenen maak je je werkoutfit compleet. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar. Heb je geen idee welk model het beste bij je past? Kom langs in onze winkel, dan gaan we samen met jou op zoek naar de beste schoen.