Werkkleding die tegen een stootje kan

Voor professionele werkkleding ben je bij Trend Workwear aan het juiste adres. Letterlijk, want wie bij ons de winkel binnenloopt, gaat gegarandeerd met een passende outfit de deur uit. Met onze werkkleding zijn we in uiteenlopende sectoren actief: logistiek, bouw, constructie en installatietechniek, industrie, maritiem en groenvoorziening. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis.

Werkkleding moet goed zitten
Het is belangrijk dat
werkkleding goed en comfortabel zit en past bij het beroep dat je uitoefent. Wij adviseren je graag over het pakket werkkleding dat aansluit bij de eisen en wensen van jouw bedrijf.

Veiligheid is belangrijk
In sommige beroepen hebben werknemers te maken met gevaarlijke omstandigheden. We houden hiermee rekening bij onze kledingadviezen. Als je medewerkers bijvoorbeeld vaak in het donker werken, is reflecterende kleding een vereiste, ook wel high visibility kleding of signaal kleding genoemd. Werken je medewerkers met bepaalde (elektrische) apparaten dan is veiligheidskleding belangrijk, zoals werkhandschoenen, beschermende brillen en helmen. Ook hebben we regenkleding en vlamvertragende kleding in huis.